APPLE BREAD




 Znate ono Adam i Eva jabuka i to....bilo nekad ili nikad...

Sad nam jabuka služi za pravljenje kolača. Bar meni...jer sam intolerantna na fruktozu pa sveže voće ne smem nikako. Intolerantna sam i na određeni sloj ovog društva ali to nažalost moram da gutam. Ma svašta ja gutam...Znam šta ste sad pomislili SRAM VAS BILO 😂😋. Ma mislim, gutam i to...šta ću.


Elem, Apple bread!

POTREBNO

pola kašičice soli

kesica praška za pecivo

jedna i po šolja nekog NJABOLJEG BRAŠNA NA SVETU..ne znam, snađite se, tražite neke mlinare

pola šolje ili maslaca ili margarina ili ulja

1 šolja belog šećera i 1/4 žutog šečera

pola kašike CIMETA, nekog najjačeg najboljeg..ima u DM u jedan poseban..naglašavam cimet jer je u tome SVE

2 jaja...nikako ne muška nego kokošija

pola šolje mleka

1 crvena lepa oprana sočna JABUKA


PRIPREMA

Brate mili sve pomešaš i staviš da se peče ...kako drugačije!

Gledajte samo da prvo npr stavite jaja, pa mleko pa prahove pa šećere i na kraju KRUPNO ISEČEŠ JABUKU. Nikako rendanje i te fore.

Staviti u bilo koju tepsiju, manju, i peći u rerni 40 min na 220 stepeni.


A uz to nutela.

A uz to kafica. Pa brate mili...bolje od sexa.



Uživajte i SUBCRIBE You tube kanal Dragana Jaksic!

Коментари

Популарни постови