APPLE BREAD
Znate ono Adam i Eva jabuka i to....bilo nekad ili nikad...
Sad nam jabuka služi za pravljenje kolača. Bar meni...jer sam intolerantna na fruktozu pa sveže voće ne smem nikako. Intolerantna sam i na određeni sloj ovog društva ali to nažalost moram da gutam. Ma svašta ja gutam...Znam šta ste sad pomislili SRAM VAS BILO 😂😋. Ma mislim, gutam i to...šta ću.
Elem, Apple bread!
POTREBNO
pola kašičice soli
kesica praška za pecivo
jedna i po šolja nekog NJABOLJEG BRAŠNA NA SVETU..ne znam, snađite se, tražite neke mlinare
pola šolje ili maslaca ili margarina ili ulja
1 šolja belog šećera i 1/4 žutog šečera
pola kašike CIMETA, nekog najjačeg najboljeg..ima u DM u jedan poseban..naglašavam cimet jer je u tome SVE
2 jaja...nikako ne muška nego kokošija
pola šolje mleka
1 crvena lepa oprana sočna JABUKA
PRIPREMA
Brate mili sve pomešaš i staviš da se peče ...kako drugačije!
Gledajte samo da prvo npr stavite jaja, pa mleko pa prahove pa šećere i na kraju KRUPNO ISEČEŠ JABUKU. Nikako rendanje i te fore.
Staviti u bilo koju tepsiju, manju, i peći u rerni 40 min na 220 stepeni.
A uz to nutela.
A uz to kafica. Pa brate mili...bolje od sexa.
Коментари
Постави коментар