PASTA SA PRŠUTOM




POTREBNO


glavica crnog luka

malo pršute

pavlaka za kuvanje

malo soli

malo bibera

malo belog luka u prahu

malo mocarele

parmezan za sve pare

bilo koje testenine, one koje volite a najbolje su pene


PRIPREMA


Skuvati testeninu. Logično!

Propržiti luk, dodati pršutu,pavlaku za kuvanje, navedene začine i mocarelu. Sve vreme mešati na blagoj temperaturi. Kad se testenina skuva, dodati je viljuskom, ne cediti, u sos. Ostaviti da krčka još bukvalno minut i ETO!

To košta 800 ili 900 RSD u restoranu a vama treba 10 min i 200 RSD.

Mislite o tome...


Na kraju parmezana koliko vam duša zeli. Ja ga čak i sipam u usta direktno iz one kesice. JBG kad volem.


Eto filozofije kuvanja.

Ubilo se!

Love U 💓



Коментари

Популарни постови