PASTA SA PRŠUTOM
POTREBNO
glavica crnog luka
malo pršute
pavlaka za kuvanje
malo soli
malo bibera
malo belog luka u prahu
malo mocarele
parmezan za sve pare
bilo koje testenine, one koje volite a najbolje su pene
PRIPREMA
Skuvati testeninu. Logično!
Propržiti luk, dodati pršutu,pavlaku za kuvanje, navedene začine i mocarelu. Sve vreme mešati na blagoj temperaturi. Kad se testenina skuva, dodati je viljuskom, ne cediti, u sos. Ostaviti da krčka još bukvalno minut i ETO!
To košta 800 ili 900 RSD u restoranu a vama treba 10 min i 200 RSD.
Mislite o tome...
Na kraju parmezana koliko vam duša zeli. Ja ga čak i sipam u usta direktno iz one kesice. JBG kad volem.
Eto filozofije kuvanja.
Ubilo se!
Love U 💓
Коментари
Постави коментар